Aantal personen: 4
250 gr diepvriesspinazie
300 gr tortellini met kaasvulling
200 gr blauwschimmelkaas
100 gr Mozzarella (1 bolletje)
1/8 liter crème fraîche
2-3 eetlepels pijnboompitten of 50 gr hazelnoten
100 gr geraspte oude kaas
Zet de spinazie op in een bodempje water en laat de groente ontdooien.
Kook de tortellini in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing
gaar.
Snijd de blauwe kaas en de Mozzarella in kleine blokjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
Roer beide soorten kaas met de crème fraîche door de spinazie.
Breng de spinaziesaus met zout en peper op smaak, schep de saus door de
afgegoten pasta en strooi er de pijnboompitten over.
Strooi aan tafel de geraspte kaas over het gerecht.
Variatie:
Bak 1 gesnipperde ui en 150 gr champignons in plakjes kort en roer dit door de
spinazie.
Gebruik een andere kaas: 100 gr sjalotjes-roomkaas en blokjes Kernhem.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |